Ανακοίνωση Ταμπάκης

Ο ΑΓΣΙ ανακοινώνει τη συνεργασία με την Επιχειρήση "ΤΑΜΠΑΚΗΣ".
Απο το 1950 η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής με συνέπεια, αξιοπιστία και υψηλή αισθητικη.
Είδη υγιεινής,
Πλακάκια,
Υδραυλικά,
Θέρμανση,
Χρώματα,
Πόμολα,
Διακοσμητικά

Πληροφορίες: ΑΦΟΙ Α. ΤΑΜΠΑΚΗ Ο.Ε.
3ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛ 2651046370 ΦΑΞ 2651045390

tampakis

ΑΓΣΙ και "ΑΡΤΟΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΕΞΑΡΧΟΣ" συνεχίζουν μαζί!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα «Αρτογλυκίσματα Έξαρχος» στηρίζουν τον ΑΓΣΙ! Πρόκειται για μια εταιρία πρότυπο στο χώρο της, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το τοπικό «επιχειρείν».

Τα «ΑΡΤΟΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΕΞΑΡΧΟΣ» ξεκίνησαν την δραστηριότητα τους το 1999. Η απόλυτη προσήλωση εδώ και 18 χρόνια στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής συνεχίζεται σήμερα στο νέο κατάστημα στη Δομπολη 31. Στο χωρο εκτός από τις δημιουργιες της αρτοζαχαροπλαστικης, προσφερετε σπιτικο ελληνικό φαγητογια το μεσημεριανο τραπέζι, και καφε για τις καθημερινες στιγμες.

Χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά το μεράκι και την άριστη τεχνογνωσία προσφέρουν μια πλήρη γκάμα αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκισμάτων δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα και στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Δομπολη 31 – Ιωάννινα τηλ. 2651002106
Ναπολέων Ζερβα 52 – Ιωάννινα τηλ. 2651304514

εξχαρχοσ

ΑΓΣΙ & Hall of Brands

Η ημέρα ήταν άκρως μπασκετικη για τις ακαδημίες μας σήμερα καθώς είχαν την ευκαιρία να παίξουν στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Hall of Brands!n23b

n23e

 

O ΑΓΣΙ στο Hall of Brands

Στα γήπεδα του Hall of Brands θα βρεθούν το Σάββατο 23/09 από τις 10:00 έως τις 14:30 εκατοντάδες νεαροί αθλητές των ακαδημιών basket του ΑΓΣΙ για την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και το Hall Of Brands “Shooting Gun” και να πάρουν μέρος σε mini-διαγωνισμούς.

Μόνο για τις 23/09 ισχύει έκπτωση 20% σε όλη τη μη εκπτωτική μπασκετική συλλογή του φυσικού καταστήματος του Hall Of Brands για όλους τους πελάτες.

holagsi

Συγχαρητήρια

Η οικογένεια του ΑΓΣΙ συγχαίρει όλα τα μέλη της που πέρασαν σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία!

Ο ΑΓΣΙ έχει ως αρχή για δεκαετίες την σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα την κατάρτιση και την γνώση για τα μέλη του.

ΧΟΡΗΓΟΙ

sponsors2015 16