Ο "Σόφο" μένει στο "σπίτι" του

Ο ΑΓΣΙ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σοφοκλη Τσουκανέλη
sofo
Ο Σοφοκλής είναι γεννημένος το 1981 και βρίσκεται για μια "ολόκληρη ζωή" στον ΑΓΣΙ, πρώτα ως παίκτης και έπειτα ως προπονητής. Από το 2007 και έπειτα είναι coach στο σύλλογο σε διάφορα πόστα (Παίδες, Έφηβοι και φυσικά ανδρική ομάδα).
🏆Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Παίδων (2009, 2010, 2012, 2013) και έχει προκριθεί σε 2 τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
🏆Με το Εφηβικό έχει πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα (2010, 2011, 2012, 2014 και 2018), έχοντας προκριθεί 2 φορές σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
🏀Στην ανδρική ομάδα διετέλεσε πρώτος προπονητής από το 2010-2013. Το 2014-2015 ήταν βοηθός του Τάκη Παππά, ενώ από το 2015 και με εξαίρεση την αρχή της περσινής σεζόν, βρίσκεται συνεχώς στον πάγκο της ομάδας παρουσιάζοντας ανταγωνιστικά σύνολα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
💬💬Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΑΓΣΙ στο Facebook, ο 39χρονος coach τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΑΓΣΙ. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεχή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ομάδες και πιστεύω πως φέτος μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από Γιαννιώτες παίχτες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας. Πιστοί στο πλάνο που έχουμε, της προώθησης και αξιοποίησης στην ανδρική ομάδα παιδιών από τις ακαδημίες, φέτος θα προωθηθούν ακόμη 3-4 παιδιά από την Under 20 στην ανδρική ομάδα. Πιστεύω πως με αυτά τα παιδιά, σε συνδυασμό με τα παιδιά που ήρθαν με μεταγραφή, θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Tο βασικό όμως είναι να είμαστε υγιείς και ελπίζω τα πράγματα με τον κορωνοϊό να βελτιωθούν και να μην έχουμε προβλήματα. Από τη μεριά μας, ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, για το καλύτερο. Καλή σεζόν σε όλους!"

Copyright © 2015 Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - AGSI BC - Powered by NICMEDIA